Zafree...Gud fwen Of Abg eman...


Setelah beberapa hari berlalu...

the most supporter yg nad nmpak..

Zaf la...

he's a gud man.. pandai bercakap n jg ati org...

bi..ya tau..arini bi rindukan mama bi kan?

ya arap bi dah tdo...jgn sedih lagi syg...

nnt ya masakkan semua masakan kegemaran awk..

tak pandai pon..ya blaja smpai pandai nnt...

-miss u-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Selamat Hari Jadi syg...



Syg.. selamat hari lahir syg...

kelahiranmu ke 21..

mencatit sejarah hidupmu..

kau kehilangan insan tersayang...

syg..hatimu milik hatiku jua..

skali kau terhiris, aku trasa..

smoga kau tabahkan hatimu untuk meneruskan hidup ini..

Allah mengujimu dgn hebat, namun ada lagi yg diuji dgn lebih hebat dri ini syg..

yaya akan menemanimu dlm kehidupan ini..

bersabarlah.. 2 taun setengah shj lagi..

kemudian, kte berusaha untuk bersama..

ku akan menemani kehidupan harianmu nnt..

Look 4 the future.. the past is juz history..

syg.. ya tahu syg bleh buat...

syg..ini mungkin menjadikanmu lebih kuat..lebih kental untuk menghadapi hidup ini.

jadilah anak yang baik..abang yang baik..guru yang baik..

ya akan sentiasa mendoakan abg..

ya sentiasa menyokong abg..

abg masih ade ya..ingat tu..

aggplah kehadiranku adalah hadiah dripada mamamu..

syg..we'll be together..

face all this fury together..

never give up..

Jgn sedih..ku rindukan mu..

-ku kan dtg menjengukmu syg..walau sketika..ya ttp akan dtg...brsabarlah..-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Mama..[buat arwah mama abg]


Ku ingin mengabdikan kesedihan yang kau rasai di sini syg...

tabahlah menghadapi dugaan ini...

ku tahu kau kuat menghadapinya...

ku bermohon agar kau mendapat kekuatan itu..

syg...

terkelu lidahku syg..

tak mampu untuk berbicara..

hanya ku rasakan bebanan kesedihan mu..

mama ya ade syg...

she'll be ur mum...

syg..walaupun seketika ya dpt kenal mama awk..

kasih dia abadi dalam ati ya..

biarlah dia pergi...

redhakan segalanya...

semua takdir Allah itu adalah terbaik untuk dia, dan untuk kita...

[ketika post ini ditulis, dr pukul 8 25 td ya tak mampu untuk menghalang diri ya menanges.. mungkin kerana rasa syg dan keinginan utk menyayangi mama awk tak sempat...tp ya tahu.. awk lg kuat dr ya...ya doakan slalu..]

mama..

tak sempat kukucup tanganmu sbg menantumu..

tak sempat ku ucapkan terima kasih krna melahirkan aiman buatku...

mendidik dia menjadi seorang anak dan insan yg tercipta untukku..

ku mengimpikan kehidupan bersamamu..

menjagamu..mengembirakanmu..

inginku jadikan kau wanita bertuah...

ibu yang bertuah mempunyai aiman dan diriku...

tanpa ku sedar...

Takdir Allah itu lebih hebat drpada yang dijangka...

Kau wanita terhebat yang pernah ku dgri dr bibir anakmu..

akanku doakanmu..

sentiasa...

keranaku...adalah anakmu..

itulah yang ingin ku bisik ketika ku merisik khabar smlm..

namun ku msih tiada kekuatan...

sekarang..ku kehampaan...

menyesali kekhilafan ku..

mama..

maafkan ya andai ada tersilap kata spanjang kita bersua..

Alhamdulillah..sempat juga kucup tanganmu..

ku salami mu walau hanya sekali..

memori ini akan kekal di kotak memori ini..

mak cik..syg mak cik..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

My First Love...~

Diz is my !st Love...
i love ma family...
miss u ol..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Notes Of Diari...

D : i : a : r :i

maksud die.. : Dia Raja Ismail...

Dia = Me (aje naDIA)

R = Raja 

I = Ismail..

hehehe..

inilah kepoyoan zaman mude2 dulu...

but u nOe wut..

Dis is my diary...

tp jrg tulis la..

when i get emO je tulis...

tp jrg bace balik sume tu..

-lOvelicious-

Cik Nad

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

my first post...

Testing2 one two three....
huhu ... 
blog ni nad buat khas tuk kongsi pengalaman n kehidupan sbg seorang guru pelatih prasekolah n as daughter..
fuh....stil got to do some work tonite..
nnt2 nad letak lg citer2 psl khidupan ni.. daa... 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Related Posts with Thumbnails