hai sayg...
still kat rumah kak piqa ke??
i baru je sejam kat SP...
kat nasi kandar hussein...
makan nan cheese ngan ayam tandori
best...
sambil tu online jap kat sini...

penat gak td kemas rumah sorg2...
geram tul ngan housemate tuh...
pinggan tinggal camtu jaaa...
org gak basuh suma...
org dah beli axion pun depa x mau basuh...
bukan pinggan kelmarin...
tp yg depa makan minggu lepas punya....
eeeiii...itu laa org laki tau goyang kaki je...

k laa...nanti i nk postkan gambar2 kat BIG ...
hehe...jgn risau..i buat skandal dengan indian je...
haha...Nithiya tu pun dh de pakwe....jgn marah ek..

nanti jugak i nk citer pasal filem baru Khabir Bhatia...
k cyg...take care...

Salam 1 Malaysia....
dah sampai rumah jangan lupe kabor deyh...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Memori di SMKBT (2001-2003)

** Dalam kenangan.. memori indah...  ku amat merindui detik dan ketika ini**

**Pertandingan kawad kaki peringkat sekolah.. **

**kawan baik.. erah, aje (Cik nad), Wanna n Adda..**

Best sgt time ni

**Jamuan kt umah erah.. erah .. my best fwen..**

**We're twin.. tp dia lg comel laa.. hihihi.. wit my scoot..yellow scooter**

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

bosan.. borink..

Erm.. kdg2 boring sgt duk kt mktb.. kdag2 takde mase pun kt mktb ni..

knape ek.. menci2.. bosan dgn penat.. lmbtnye nk abis baja..

i'm so lucky for being here.. but sometimes.. i feels like.. 

i have no motivation here..

homesick?  nad da besar dah.. tak bleh homesick dah..

kalau duk kt umah, best..

dapat tgk tv.. dpt tolong mama..

dpt basuh bju n idai baju..

dpt bantu mak ayah tu buat nad puas..

dpt tgk kambing2 comel itu..

dpt kemas umah..

kalau duk kat umah, sehari demi sehari, takkan terase..

skarang ni nikmat duk asrama makin hlg..

knape? hanya diriku mengerti keadaanku..

kat umah bleh masak2.. bile ayah balik tengahari, 

ayah balik untuk makan, bile nad dpt hidangkan makanan dia, 

buat air, teman ayah makan.. rase puas sgt..

rase lega..

ble mama balik, nad sambut dia.. 

dr pintu pagar lg.. (sebab mama mls nk bukak pintu pagar)

then smbut die dr kereta, smpai la layan dia makan kt dapur..

mama byk karenah sket.. hihi.. nk ais la.. nk itu ini..

hihi.. mama manje gak ngn nad. sbb dia tak de sape2 yg rapat ngn die..

kecuali nad..

dalam hidup ni.. tujuan kite hidup, slain drpd menymbah Allah yg Esa,

bg nad, kite hidup di dunia ni tuk membahagiakan ibu bapa kte

membalas jasa ibu bapa kte..

nad mendambakan sebuah keluarga yg bahagia nnt..

hidup yang lebih berkat, yg direstui dan di redhai Allah..

kdg2 kecian kt mama.. 

dia tak sempat mkn pun kdg2..

ayah pun same..

sbb tghari kene g amik adik skolah..

Ayah nad keje biase2 je.. ble nad keje nnt, nad akan bls jasa ayah n mama.

InsyaAllah..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Rambut??

Kenali watak seseorang melalui rambut mereka. Cuba tengok rambut kenalan anda dan ‘check’ adakah ianya menepati ramalan.

1) RAMBUT LURUS -bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

2) RAMBUT KERINTING TEBAL-kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung

3) RAMBUT KERENTING NEGRO -bijak, ego, cemburu buta, romantic , memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

4) RAMBUT IKAL MAYANG-bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT -bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

6) RAMBUT SIKIT-bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego,dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

7) RAMBUT PERANG-kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf,sosial dan bijak lari daripada masalah.

8.) RAMBUT TEBAL-bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan, dan pandai mengambil hati seseorang.

9) RAMBUT KUSUT-sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.

10) RAMBUT BERUBAN -kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri

extra info…

11)TIADA RAMBUT-macam mana nak kate ye….kesian

12) RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU KEHIJAU HIJAUAN -itu rambutaaannnnnnnnnnnnnnnnnn….. kwang kwang kwang

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Mama kol nad..lepas kol teddy..

erm.. smakin hari trase semakin getir hdup teddy.. org lain takkan memahami situasinye, slain org2 yg berada di sisinye.. Mama kol pun td, mama cakap suh nad jga adik2 dia jgk nnt.. I will ma.. ya tak kisah pgg tggjwb tu.. sbb ya dah bersedia..

mama.. terima kasih sbb percayakan ya. percayakan my future hasben ya ni.. terima kasih sbb memahami kami.. ya tak harapkan harta dunia. ya n eman akan hdup dgn cara kami sendiri.. cara berdikari dan tak harapkan or susahkan ibubapa kami.. 

Tinggal dua tahun je lg.. Ya tahu, mama pun nk ya temankan eman.. tp mase je tak smpai agi.. teddy dear.. mama ya sgt2 restui kte.. kite kene jaga kepercayaan dia.. syg, she's ur mum too. dia pendengar yg baik.. [watch out sket la..tak leh ckp pekat sgt la nnt dia tak phm]

Syg.. tggungjwb kte makin berat.. Smga kte dapat posting dekat2 sket nnt.. doakan kite dpt duk dekat.. sbb dah lama dah kte berjauhan..  Tp syg, kite ttp akan cube jd abg n kakak yg baik kan? biarlah berkorban sedikit untuk adik2 kte.. ya tak kisah.. cume yang harap.. kte akan bersama nnt.. 

"ya Allah.. tabahkan hati kami dalam menjalani kehidupanMu ini Ya Allah.. Satukanlah kami dalam iradatMu"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

the loving memory...

aku baru balik dari aloq staq...
dengan kepala yg pikiaq macam2 masalah...
aku memecut elly ku dengan kelajuan 120-130kmph...
bengang aku dengan keta2 besar yg suke main lampu tinggi kat highway...
adoi...sebab aku anak sulong...
semua aku kena tanggung...
jap tadi mama cik nad call aku..
lame gak aku sembang ngan bakal mak mertua aku ni (insyaallah)...
dah laa time tu budak kecik tu tgh callin ngan aku...
so terpaksa laa bubbye dulu kat cik nad...
sorry yer sayang...mama u lagi penting...

apa aku merapek ni...

sebenarnya aku saje nk dedahkan skandal2 yg mula terdedah di internet pasal cinta kitorg..
haha...

bukti2 yg menunjukkan NAD takel aku dulu sudah tidak dapat dijumpai di SIPGM kerana mod disana menganggap topik kami tu sampah...

so atas dasar itu beberapa maniac user kat SIPGM telah berhijrah ke KITA dan mula menggosippanaskan aku dan NAD...

haha...lawak lak bile bace balik...nasib laa MOD KITA sempoi....hahahaha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

MY HAPPY 24.07.2009

* bestnye.. da 3 taun kt cni.. tggal lg 2taun lebeyh!!  cepat2 la mase berlalu..

Posing ngn mimie..depan clas kami.. ngade2 jek kami nih..hihihi.. 


*me myself.. Cikgu Nadia @ Cikgu Raje @ Cikgu Raja Nadia.. but.. Cik Nad la.. lg sng.. hihi


*Sebuah pOndok di tepi kelas.. waa.. jd cikgu pra.. cikgu kene try test dulu taw! hihihi


*arrghh.. umah nk runtOh.. hwaaaa... tOlong Saye!! [murid2 tak leh men nih.. bhya..hihi]


Ni kat galeri PS kami.. PS korang ade ke? hihihi.. mst akde.. sbb PS kami Hebat taw.. cntik..


Wah.. ni ilham Dato' Pengarah kami taw..


* Cik mimie.. tak sabar dah tu.. hihihi.. cedap taw..


*ni Cik Maisara.. [da berpunye taw..] dia makan dulu..tak aci2... huaaaa....


*Cik Inul Daratista.. ni my goodfwen ni.. dia cgt sopan orgnye.. her mum baek cgt.. windu kt mak cik..huaaa...


* thats my lunch.. huhu.. lunch ke kul 4 tu? bestnye.. kue tiaw tom yam rm 5.. sume ade.. damnly delicious.. tetibe jek jd lapar.. ngn ais jagung.. menyelerakan... 

lovelicious.. 

cik Nad..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Kenapa ku terjatuh padamu????

Mungkin itu takdirnya.. tanpa ku sangka.. ku bertemu jua..


Ternyata.. teddy usha nad dulu...

hahahak2.. u add me 1st!!! 

hahaha!!! ku menang!!!!

detik pertama perkenalan yg tak disangka...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Da Albums

Kenangan bersama rakan-rakan..

Tangan yang menyatukan kita.. kami tetap bersama..Sayang semua.. Terima kasih kawan..

tanqiu mimie..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Review Pilem : Legally Blonde

LEGALLY BLONDEErm.. legally blonde..
Suda terlalu lame ku mencari crita ini..
Akhirnya hubby dpt jga carikan n bg kt nad..
Suke cgt3 citer ni..
Cerita ni berkisahkan tentang seorang wanita yang cgt comei..
Elle Woods, yang dilakonkan oleh Reese witherspoon..
Watak Elle adalah cgt cheeky.. idealistic.. berani.. n never give up..
Serta percaya pd diri sendiri..
Selain drpd tu.. dia cgt peramah.. 
Dalam legally blonde 1, mengisahkan tentang wanita blonde itu yang berusaha gigih untuk msuk ke Harvard law school.. supaya dpt dekat dengan ex boi dia.. namun.. ex nya itu suda pOwn mempunyai tunang bawu.. dia cedeyh namun dia rasa tercabar dan akhirnya dia berjaya menyelesaikan satu kes mahkamah.. dan berjaya jd peguam..


Legally blonde 2 pula..
Mengisahkan tentang Elle yang mencari ibu bapa sebenar kepada anjingnya.. bruseir..
Kinda funny..tp pemikirannya itu telah berubah menjadi lebih seyes apabila ibu anjingnya itu hampir menjadi bahan ujikaji sebuah syarikat kosmetik. 
So she want to stand for all animal (especially dog).. and lawan abisan tuk mengharamkan ujikaji terhadap animal2 tu..
Dia sgt comei.. i always nk jd mcm dia..
N quite sometime, rase gak mcm dia sket2 kdg2..(ahaks! Pasan..pasan..)
I really enjoy da story..
Suke..suke..ske sgt..
So, those of u yg minat citer yg girlish2 ni ok la..


*Menjadi peguambela.. kiut..


U noe whut…
I love her dress.. I love her style..love her shoes.. love her bags..
N byk sgt.. I ske ttg dia..
Kind a cute when she walk.. or run..
Definitely.. she is cute..damnly cute..
Dia tak pernah kisah pun ttg pendapat org lain..
I ske sgt sikap tu..
Dia sgt gigih berusaha.. sehingga la menjadi the best law student..
Sikapnya yang peramah, sweet dan manja menyebabkan ramai yang suke padanya..
Best2..


*an honest voice is better than crowd..

*have faith in ur self..

*Snap cap..

Love it..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

101 Wasiat Rasullullah utk wanita Solehah..


erm.. i love diz book.. given by teddy.. myb ni buku ibunya dulu2.. tp nad ske sgt isi kandungan dia kat dlam tuh.. seronok bace.. mungkin buku tu akan ku jaga dan ku berikan pula pada anak atau menantuku kelak.. semoga mendapat manfaat yg berguna dan di redhai Allah serta menjadi wanita solehah permata kaum adam.. nnt myb entry2 slepas ni, akn ku selitkan mana2 yang boleh dijadikan oleh kita.. 
anyway.. tanx syg...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

eN tEddY MenCeroboh???


Hari ini.. 23. July.. Teddy mengacaw blog ku.. ish..

terpakselah.. ku merelakannya.. (hihi.. i ske sbenanye..)..

So nnt kte tgkla.. slama mane dia leyh kacaw..

hihihi..muahxs.. cyg die..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Tag Dari Cik BONeQa Comei.. KuRa2 Or ArnaB


1. Pernah melihat kisah kura² dan arnab?

Pernah.. dlm TiVi..

2. Kenapa watak kura² dan arnab dipilih?

Sebab meka berbeza.. hurmm.. tp same comei.. hihi

3. Anda suka jadi kura² yang kurang laju? or arnab yang lemau?

ikOt  kura2 r.. biar lambat jgn lembab je.. kih2. 

4. kenapa ending, kura² yang menang?

cebab kura2 dlm tu sorg yg tabah.. n kuat smgt.. n cekal.. kite kne jd macam tu r... 

5. Dimanakah terletaknya kekuatan kura².
kecekalan dia.. he's neva giv up..  slow2 je.. low profile.. tup3..menang.. yeyeye..

6. Punca sebenar arnab kalah?

Riak dan takbur.. bajet hebat kowt.. hihihi 

7. Jika arnab yang menang, apakah tajuk cerita yang sesuai? arnab laju tp lemau?

or kura² terkedek²? or else?

arnad comei yg pantas.. (jgn caye...hihihi)

8. Nak tag sape je?

Cik mimie.. hihihi.. my bestfwen tu..

n Cik Ayu.. mcm junior yg bek tuh..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Bahasa Melayu Bahasa Antarabangsa


Leman pemandu teksi veteran. Dia tak main ambik pemandu dari stesyen keretapi dan hantar balik rumah. Dia hanya main hotel dan kawasan pelancong suka pergi.

Penumpang pelancong pun dia memilih. Arab dia tak main. Cerewet dan berkira. Cuma Mat Salleh. Mat Salleh yang pakai serebeh, bawak haversack dan macam seminggu tak mandi pun dia tak angkat.

Satu hari dia dapat satu penumpang couple Mat Salleh dari England. Dua-dua badan besar dan jantannya badan berbulu. Dia ambik mereka pasal mereka kelihatan agak kemas, sopan dan kebingungan.

Mereka masuk teksinya dan beritahu arah tuju ke Hotel Pan Pac di Airport. Ini kira bagus kerana dia boleh berdalih untuk dapat tambang lebih. Dia pun bertawar menawar dan orang putih ini pun setuju. Bukan mahal sangat pun untuk mereka. Dalm sterling paun kira sap sap swai.

Mula kereta berjalan Leman bertanya, "Where are you from and why are you staying at Sepang Airport?"

Isteri omputih menjawab, "Oh we are from England and just stopping over in KL on the way to Sydney. He have a few hours to just look around KL. It has changed much."

Tiba-tiba Rahim seorang lagi pemandu teksi taliponnya. Leman pun angkat. Rahim bertanya dimana Leman nak berehat makan tengahhari.

Leman menjawab, "Entahlah aku kena ke Sepang. Nak hantar beruk2 ni. Nanti aku talipon lah."

Selepas tu, Leman cuba bersembang dengan kedua orang putih ni tapi macam tak dilayan. Hinggalah sampai ke hotel Pan Pac. Sampai-sampai saja, mereka berdua keluar dan terus masuk tanpa membayar. Leman pun kejarlah mereka.

"Why you run away and did not pay?" jerit Leman.

"We are beruk. So we do not have pocket to carry money. Tanpa wang, kami tidak boleh bayar," jawab suaminya.

Leman ternganga dengar omputih ni faham dan tahu cakap Melayu. Menyesal ...

... Betullah Dato Dr Hasan Ahmad tuntut hapuskan PPSMI. Bahasa Melayu sudah bahasa antarabangsa.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

at last...

muahahha...akhirnya ku berjaya juga menceroboh blok kamu...

sayang..i x kisah pun gaya apa u jalan...

u nak i komen kan...bagi i u memang kena jalan dengan mcm2 gaya...

1. Jika berjalan, dari belakang kelihatan seperti tidak memijak tanah.


ini tandanya perempuan tu bukan manusia...mana laa ada org jalan mcm x pijak tanah...

2.Jika berjalan, sering menoleh ke kanan and kiri.


apedaaa...org yg jalan x toleh tu mmg org yang x pandai jaga diri...mane taknye,kalau dia x pndg kanan dan kiri...cmna laa dia nk tau ada org nk ragut dia ke...

3.Jika berjalan suka menunduk.


perempuan kena aaa tunduk..tmbah bile ada ramai guys kat situ...u pun kena laa sembunyikan keayuan u dr laki lain...

4.Jika berjalan menatap lurus ke depan.

udah ghupe nk berkawat ler pulak...

6.Jika berjalan badan bergerak ke kanan dan kiri.


huhu...ini lagi tak boleh belah..x ke lengh badan kalau tak bergerak...

7.Jika berjalan badan tampak tegak


mcm nk nyanyi lagu negaraku laa pulak...

Jika berjalan seperti zirafah


cmna eh jalan mcm zirafah??tak terbayang i...

sayang...u jalan macam mana pun i tak kisah...sbb u jalan as my lovey..as raja nadia..

so who cares!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Cara Wanita Berjalan..

1. Jika berjalan, dari belakang kelihatan seperti tidak memijak tanah.
Golongan wanita yang jalannya berginjat, konon wanita ini adalah wanita
yang tidak jujur, kalau berbual, mulutnya laser dan menyinggung perasaan
orang lain. Wanita yang berjalan seperti ini juga terkenal dengan sikap
egonya. Lebih parah, wanita ini biasanya pemboros atau suka membazir
wang tanpa berfikir sebelum berbelanja. Padahal, wang yang dimilikinya

itu masih banyak kegunaannya. Tapi jangan berkecil hati, kerana wanita seperti ini biasanya menjadi pujaan ramai lelaki.


2. Jika berjalan, sering menoleh ke kanan and kiri. Wanita seperti ini
biasanya pandai menyimpan rahsia. Walaupun ramai yang menganggap wanita
seperti ini tidak jujur, suka menipu teman sendiri, dan merugikan teman
bualnya, namun, ramai lelaki yang berusaha untuk menakluk hatinya. Konon

wanita seperti ini senang diatur dan diuruskan.


3. Jika berjalan suka menunduk. Cara berjalan melambangkan wanita
seperti ini memiliki sifat yang tertutup. Ia hanya akan berbual dengan
orang-orang yang rapat dengannya dan boleh dipercayai untuk menyimpan
rahsianya. Wanita seperti ini biasanya sukar untuk ditakluk hatinya.
Di samping sikapnya yang dingin, wanita seperti ini tidak peduli dengan
kehidupan cinta. Namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hati wanita
dengan cara berjalan menunduk ini, dijamin akan mendapat kebahagiaan.

Sebab, wanita jenis ini sangat setia, dan dia tidak akan mengkhianati

lelaki yang dicintainya.


4. Jika berjalan menatap lurus ke depan. Wanita seperti ini biasanya
memiliki pendirian yang teguh, bukan senang hendak menggoncangkan
imannya. Jangan sekali-sekali menentang apa yang pernah dikatanya, jika
anda tidak mahu mendengar dia berleter panjang lebar. Meski pendiriannya
teguh, tapi dia selalu berselisih pendapat. Jangan hairan jika wanita

seperti ini hanya mahu berbual dengan orang yang berpengalaman luas.


5. Jika berjalan badan bergerak ke kanan dan kiri. Wanita yang berjalan
dengan gaya yang sedemikian tidak ambil kisah dengan masalah yang
berlaku. Apa pun masalah yang ada dihadapannya, dia dianggap kecil.
Padahal masalah itu sebenarnya memerlukan kebijaksanaan untuk
diselesaikan. Kerana sifatnya yang suka ambil mudah ini, banyak
persoalan yang akhirnya tidak dapat diselesaikan dan akibatnya merugikan

dirinya sendiri.


6. Jika berjalan badan tampak tegak. Wanita ini tegas menentukan
sikapnya sendiri. Dia tidak mahu urusan peribadinya dicampur oleh orang
lain. Gaya bicaranya serius seperti ingin menunjukkan dia memiliki
pendirian teguh.
Yang menarik dari wanita ini, dia bertanggungjawap
terhadap apa yang pernah dilakukannya. Dia menyenangi lelaki yang

berdikari tanpa meninggalkan sifat-sifat romantiknya.


7. Jika berjalan seperti zirafah. Maksudnya, ketika melangkahkan kaki,
 badannya ia kelihatan bergerak ke depan dan ke belakang. Wanita jenis
ini sangat lemah perasaannya. Dia seorang yang mudah terasa dan mudah
tersinggung.
Jadi, jika anda berbual dengan wanita seperti ini kenalah
menjaga perasaannya agar tidak tersinggung, kerana wanita ini mudah
mengalirkan air mata.
**wink**wink...
which one r ur's? heee...
pikir2kanlah..
bi..ya cmne?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Hari ini...

hari ini.. ape yg jd ek?

g hospital.. saje mengade2 je.. temankan kawan..

sambil tu.. join skali jmpe doc..

mintak ubat..hurmmm...

dapat manyak cgt ubat..

panadol..sinusitis..headache..gastrik..

tu je kot..

td abg kol jap.. erm..

i think he miss me..

as me too.. miss him a lot..

dear.. awk demam ye..

sowwii.. tak pat jaga awk agi..

nnt pas kwen.. ari2 ya tatang awk..

k.. ( i alwaiz think about marriage now..)

hurm... 

[Ya Allah... Satukanlah kami dalam iradatMU..Pjgkanlah jodoh kami.. Hingga ke akhiratMU..]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

d GENTING's MEMOIRS

Welkam..Welkam.. kronologi percutianku.. [17.07.09-19.07.09]*Makan kt kepci.. kat sungei wang..  

*ekceli, sesampai kami kt pekeliling tuh, kami twus g Times Square.. wawahh.. pas amik dwet.. Twus g carik kasut bawu... heehehe.. nk jmpe bf.. kne la lawa2 kan..

*Keayuan terserlah.. Glowing.. N Shining sbb hepi nk jmpe bf..

Cian die..Jrg pat jmpe.. hehehe

*My Fwen: Zura N Dyanah.. Mangsa keadaan.. Pengalaman Ngeri itu..  

(n Me AlsO!)

Posing depan PintOo masuk.. Cejuk yg amat.. Tak tahan sejuk taw.. Mujur ade Teddy.. hihihi


*Nad N Dyanah... hihihi.. sejuk2.. meh cni.. pelOk same2.. hihihi

* My Boi.. My Hubby..My Hero.. i dunt care whut other say.. but  whut i noe is.. we're meant to  be.. U r my forever love.. i love u syg.. pewot bulat! kecygan ku.. hihi.. juz lap u very3 much!

* u r mine.. mine r urs!

Dak muchuk ni tpakse tman dak kicik.. huahua...
"bi, amik gambar ya..".. "bi kat ctu.." "Bi, kat ctu plak.." hihihi
Ske buli die... miss u again..n again..
kesedeyhan mlanda diri ini....
Mlm tu berpisah di KL central.. membawa diri skali lg..
trase lemah diri ini tnpa awk..
naik je esclator tu..berderaian air mata..
sebak n tangisan menimpa..
mgkin kerna syg.. mungkin krna terpaksa pergi..
Ari ahad dah ni..

*Alienated Me!
seronok n puas..
mama..ya janji..kali ni je ya shopping habes-abesan..
nnt pasni ya tak bwat dah..
Ni gamba kt pekeliling..
penat...
twus je biar je kat ctu..
Da most tired gurl of all....
yg bestnye.. nad secara kebetulannya.. terjumpe bakal adik ipar nad kt sogo..
tak sgka sgt.. Alyani namenye..
best.. da moment..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Related Posts with Thumbnails