malas.anak dara pemalas.

okei. okei. sila bace betul2..
tajok di atas tidak ada kene mengena dgn nad.
huhu

yang pastinye..
skrg ni sgt malas tuk buat assignment..
sumpah. sgt mls..

myb sbb terlalu lame tak buat esemen dah..
g skolah..
trase nak buat rph je pulak..
takmo wat esemen dah...

k. nadia akan mula buat mggu ni..

erm. rindu mama n ayah..
setip detik langkah nadia..
nadia rindukan kaseh mama n ayah..
walaupun kaseh mereka takpernah kurang.
rindu..ye aku rindu..

abg : satu proses dah setel..
menunggu proses seterusnya..
rindu kamuu juge.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

hidup ni tak pernah sempurna.. sbb manusia tiada yang sempurna.

ntahla kenapa la sy melayan komen2 yang ntah pape ni...
but for me. tak tau la dat gurl or dat boi, or sape2 yang bagi komen anynomous tu..
pandai cakap tapi tak berani nak berdepan.
what for?

berani cakap, berani lah berdepan.
dont be coward.
even girl or boi, berani lah pada kenyataan.

ape guna baling batu tp sembunyi tangan.
kelakar je.
its kind of ashamed i think.
i tak kate i betul.
pendapat i kan.

em..
world is not enough perfect, but thankGod,
stil bersyukur dengan apa yang ada.

wuhuuuu..
saya menerima pendapat org lain juge, tp
bergantung pada org tu jugak.
kalau stakat cakap je, diri seniri pon tak betul,
baik sy berpegang pada pendapat sy je.

mood : *Happy*
arini going tu SP.
semoga perjalanan dipermudahkan.
dan selamat sampai di SP.

BTW, nak wish selamat hari raya kepada semua rakan blogger, dan semua pembaca...

Be happy alwaiz dan bersyukurlah dengan kehidupan yang ada, walaupun hidup tak sempurna..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Related Posts with Thumbnails