.enggagement. love. no other.

Penatnye...
preparing for my day..
OMG. banyak tul persiapan kene buat..
ayah la paling penat.. mama pulak, penat poket n fikiran la..
nadia? owh.. penat segalanya...
bila ntah nak p tgok homestay. nak p try baju.
hujan je memanjang kat cni.

aiman: miss u a lot.

kami lgsung tak bercintan skrg
masing2 sebok dgn life msing2..
wait for the day je la.
he's the one..
jadi takde kumbang2 laen dah yang leh curik hati sy taw.

my god.
saye nampak tahun depan merupakan tahun yang sgt mencabar bagi saya..
tapi saya doakan semua akan okei.

nak private kan blog la..
bile ntah..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

kenape ntah.. rase tak hepi nak isi borang posting kali ni..
nadia harap betul maklumat yang nadia dapat dari en zaharuddin.
kali ni hanya sbb nak kumpulkan dulu borang2 tu..
dan yang sebenarnya di hantar ke bpg tahun depan..
harapnya mcm tu la..

nad nak duk ngn eman gak. tak kire. tak kire..
tak sanggup oo jauh dari dia lagi..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

stage satu selesai.

bersyukur kehadratMu ya Allah..
akhirnya cinta kami diredhai kedua ibubapa kami..
masing2 dah bersua muka..
berbincang dan bergurau senda.
alhamdulillah. alhamdulillah..
tu je yang mampu terucap dari bibir ni.

madly miss the moment.
sgt kelam kabut.
segalanya berjalan laju..
cepat sgt mase berlalu.
tak menang tangan ni..
smua nak dibuat..
buat air, rebus kopok, goreng kopok.
tuang air. angkat nasi ke ruang tamu.
kalutnya mase tu..

suke tgok mama dan dia rapat.
mama anggap mcm anak sendiri dah.
alhamdulillah.

nadia yaken, dia yang terbaek buat nadia..
yaken. yaken. dan yaken..
dengan izinNya..
Insyallah..

percintaan selama beberapa tahun akan terpatri satu ikatan rasmi.
seringkali nadia gembira dgn semua ni.
tapi nadia juga harapkan supaya org2 sekelililing nadia juga tak susah payah tuk kami.

abg juga begitu..
ntah banyak bende yang dia face sorang2..
ntah ape budak mktb mengate ttg dia..
dia mencari duet je.. 
luluh jugak bila tgok.
penat jgk tu..
I miss him.

skrang ni dah musim exam.
nadia harap semua org boleh jawap.
nadia takde mood lagi nak exam.
nak bace buku pun malas.

nadia nak cadangkan pada kementrian,
5 tahun setengah tuk bidang perguruan adalah terlalu lame.
boleh memberikan kesan yang positif dan negatif kat pelajar.
negatif: boring. positif: semangat keguruan.

nadia kan menunggu tarikh tu..
semoga tak banjir.. tak banjir..
amiiin..

10.12.10

*lovelicious Nad*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Related Posts with Thumbnails