preparation?

sebenanya banyak nak cite kat blog ni.. tp tak dan2...
harap dapat spend satu mase tuk tulisbloggg je..

tak sangke nak bernikah ni pon byk sgt yang kene uruskan..
skang duk survey pelamin n baju..

nnt nad kawen, myb simple2 je..
 x beriya mcm org lain..
wat skali gus je..
senang sket..
abg lak tak de halangan..
jadi,
buat yang paling simple je..
yang wajib2 je..

yang penting, kami disatukan..
nadia cume doakan tu je..
owh.sgt windu dia..
leh kira ngn jari je kami jmpe..

kad jemputan tak buat lg..
baju n pelamin tak tempah lagi..
semua nak kene setel b4 balek maktab..
pray 4 me..
next yea sgt mencabar..
huhu..

majlis seringkas mungkin..
itu je yg kami harap.
kwn2 nnt dijemput hadir..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

The beautiful day of MINE..

Alhamdulillah.. nadia dah slamat bertunang dah.. dgn pilihan hati sendiri.. en teddy.
gambar tak banyak sgt ade.. sikit2 je... abg mie (potografer) x bg lagi gambar2 tu..


ni gambar2 sumbangan adik ima n cousy (ieka)


nnt lenkali nadia citerkan lagi ttg majlis tu.. n sume2 ni.. tak dan la skg..
kwn2 maaf kalau tak reply komen ye.. nnt aje reply..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Related Posts with Thumbnails