♥ EmanNadya WEDDING INVITATION ♥



Assalamualaikum dan salam sejahtera..





Dengan Rahmat dan izin dari Ilahi,
saya RAJA NADIA BT RAJA ISMAIL, berbesar hati menjemput saudara dan saudari terutamanya rakan2 dari

- tabika kemas bukit tumbuh
- tabika kemas pengkalan arang,
- SK Bukit Tunggal,
- SMK Bukit Tunggal,
- MRSM Kuantan,
- Matrikulasi Pahang,
- IPG AFZAN,
- IPG BAINUN,
- SK Keledek,
- SK Bandar Raub,
- SK Pulau Tawar dll.

n bloggers n FBians.

untuk memeriahkan lagi Majlis perkahwinan saya dan pasangan saya, AIMAN BIN HAMIDON,

Pada : 18 hb mac 2011.
Alamat : 2064 kg Pengkalan Arang,
21200 Kuala terengganu.

Majlis bermula dari
jam 11.00 - 6.00 ptg.

Semoga dengan kehadiran saudara saudari dapat memeriahkan lagi majlis tersebut..
terima kasih.

Sekiranya saudara saudari memerlukan kad, or peta sila emelkan alamat pada emanadya@gmail.com or msg FB saya (RAJA NADIA)

ni peta Rumah Pengantin Perempuan.

(click N save!)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Persediaan tuk wedding day.

arini dah 21 hb 2..
masa sgt cepat berlalu..
waaa..
maken dekat tarikh nikah.

org slalu tanye, ape perasaan dah nak kawen.
okeh. let me tell u..
PENAT!
hihihi..
duet 4 sure la byk abis kan..
happy tapi takot..
jadi kene byk berdoa sgt..
moga2 dipermudahkan semua..

kad kawen dah siap
baju dah tempah.
bunga telur dah ade..
kek dah tempah..
hantaran je tak buat lagi..

okei, nadia byk nanges last week sbb tertekan sgt..
kene bahagikan masa betul2..
skarang ni tengah praktikal..
kene bahagikan mase between observation, assignment, wedding.

berat mata memandang, berat lagi bahu memikul..
harap dengan doa semua, nadia dapat kuatkan semangat ntil 18 hb 3..
19  hb 3 nnt hubby dah balek kedah..
kawen tgh2 cuti semester ni, skait la sikit..

yep, kami kene berjauhan lagi pasni..
kene kuatkan hati..
ni pilihan kami..
yang pentingnya setia n kuat smgt.

nad harap mggu ni dapat balek tganu.
nak setelkan banyak lagi kerja..
langsir.. nak buat doorgift.
wuuu... ingat kate2 abg mie..
semangat. semangat. semangat!

ptg ni nak start buat hantaran..
tp nak tidow dulu..
smlm tdo kul 2.30 pagi..
pagi ni ngantok betul drive td..
senget rase kpala..

about wedding day..
sapa2 yang bace blog ni dijemputlah dtg ke majlis perkahwinan nadia dan aiman.
di trganu..

* rindu ayah n mama *

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Related Posts with Thumbnails