I'm Married oredy...!






alhamdulillah... syukur kehadrat Allah.. nad dah bernikah pada 18 hb 3 yang lepas..

lambat update dalam blog..

guardian angel saya skrg adalah my man.. Aiman Bin Hamidon..

Proud to be his wife..

majlis bertandang kat umah lelaki lak pada bulan 12 ni..

waaaa. eh kawen 2 kali.. nak wat post wedding lak skrg! i suke la kawen! duet je la abis... yang tu tak best..

ketika ini saya amat merindui suami saya.. hujung bulan 5 baru dapat jumpe..myb awal bulan 6. OMG.. I miss HIM.

ni semua ditulis pada 29 hb 3..

diedit pada 20 hb 4..

hihihik...

nad dah takleh gune perkataan putri dah.
becoz dah tak jd anak dara dah. so dah tukar pada blog emanje.blogspot.com.
sape yang berminat nk tawu perkembangan raja nadia ni, leh la follow..

tak mo follow pon takpe.

blog khas for hubby n raja nadia. blog putri ni akan menjadi kenangan je..
:)

banyak post2 pasal kawen nak diupload kat ctu..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

'Puan' to be..

i stil can believe. days after days...
rupanya dah tak lama dah nak nikah..
nnt dah jadi PUAN..

rse tak caya je..
kawen sama umur..
dua2 mude agi..

mst lagi banyak cabaran yang bakal ditempuhi..
setiap hari sekarang, kami sgt jarang gadoh..
dia pun setiap hari maseh duk cari dwet lagi..

how can i let him go..
sbb dia just terlalu baek buat nad..
bukan nk puji melambung..
masih byk juga kekurangan-kekurangan dia..
dan juga kekurangan nad..
tp moga sama2 dapat terima dan kami dapat
saling menyayangi hingga akhir nanti..

bersama2 kekuatan yang ada..
kami akan kuat..
selagi kami berdua teguh,
takkan ade yg dapat pisahkan..
lillahita'ala..

kami menikah dgn keikhlasan kami..
atas rasa tanggungjawab kami..
insyallah kami dah bersedia..

doakanlah kami..
moga Allah satukan kami dalam iradatNya..

aiman: 7 days more..
smoga panjang jodoh kite..
smoga segala impian kan jadi kenyataan..
ilu aiman!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Semakin hari semakin dekat...

tinggal x sampai 2 minggu lagi tu nikah..

my god. cepatnye masa berlalu...
rase mcm baru lagi bertunang..
x puas bertunang lagi..
huhu~

lepas ni,dan bertitle 'PUAN'.
rasa unbelievable.. i get married this soon...
serasa diri ini, baru lagi berbincang dengan mama dan ayah, dengan malu2 kuceng..
miaw..miaw..miaw... huhu~

bersyukur sgt mama dan ayah redhakan anak dia untuk kawen dah..
beri sokongan dan dorongan..
dapat kawen dgn org yang kita syg dan cinta..
rasa bertuah sbb tak semua org leh kawen ngn org meka nak..
semua tu ade hikmah..

Ya Allah, sempuurnakanlah aku dengan adanya suamiku kelak ya Allah..
Moga suamiku dapat bawa ku ke jalan yang lebih baek..
biarlah susah senang kami dapat bersama2 lalui..

okei. berbalek pada hari yang maken dekat ni.
huhu.. debaran tak terasa lagi..
tapi malam-malam memang dah start tak boleh tido!
banyak giler fikir.. sedih..rindu..gembira..
semua bercampur baur..

Nad bukan ape, lepas ni, mesti lagila rindu kat dia..
kene banyak bersabar dan berfikiran positif..
supaya nanti lebih okei.. tak nanges2..
bini org mane leh nanges2 dah.
tak leh jadi manje2 dah..
kene jadi kuat..
aiman kan ajar supaya jadi seorang yang berdikari
dan tak bergantung pada org lain..
be strong..
(okei, sila abaikan..kata2 semangat buat diri sendiri..)

rase suka sgtkawan2 skang..
mmg dari dulu lagi suka kwn2..
tp sekarang, meka sgt beri support kat nadia..
housemate dan rakan2 lain..
rakan2 sekelas dan kak piqah...
yep..bukan senang nak smpai ke tahap skrg..
Mujurlah, Allah bagi kekuatan emosi untuk menangani semua ni..

Okeilah. len kali nad nak citer lagi pasal persediaan dan segalanya..
kalau dan la ek..
sbb nak sediakan rps dan rph mingggu pas kawen tu...
lepas kawen, terus kene observe ngn pensyrah..

honey moon dalam duka!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Related Posts with Thumbnails