rase mcm nak privatekan blog.. mungkin 2-3 hari lagi..

So not hear.. i'm running out of money! hahaha... takpela..pandai2 la cover balek nnt duet...
tak lama lagi nak praktikum.. nnt mst macam2 lagi nak gune dwet.. 

nak prepare kedatangan dia.. nak amik ati mama n ayah.. bukan dia je kene amik ati.. nad pon same..
so excited nak tggu hari tu.. hurm. esk, luse, esk luse, n luse luse.. tup tup tup... dah harinya...


i miss him. last skali jmpe, kat pnb, 6hb10.. 

hopefully, hati dia maseh lagi tegar tuk nad.. kdg2 rase nak kawen cpt pon ade. yela.. jauh kan..tp nad nak keje dulu before kawen.. jadi, pape hal.. sume terserah pada dia. 

nadia oh nadia syg.. semoga hari2 yang lebih baik akan dtg dalam hidup awk. 
Saye rindu dia.. Saya mau dia temani hidup saye. Saye maw tido.. bye..

btw, rase mcm nak privatekan blog nih..mcm2 kes berlaku di iptaa. jd nadia tak mo carik pasal..nadia just nak cerita ttg kisah nadia je.. nadia nak jd cikgu.. nadia a gurl who want to live her life peacefully..

daaa...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "rase mcm nak privatekan blog.. mungkin 2-3 hari lagi.."

Related Posts with Thumbnails