CONTEST GAMBAR KAWEN!!! lets VOTE


Salam buat semua,

alhamdulillah.. hidup lagi kat dunia ni ye..

Nadia join satu contest gambar kahwin..

anjuran busana pengantin..

actly ni satu excuse je..nak jumpe hubby..

yelah, kalau tak, kami tak dapat jumpe..

jumpe pun bln 9 nnt..

cedeyh taw.. bile ade reason kukuh ni, leh la jumpe..

dia bz cari duit n n life study nya..

jadi harap kwn2 support la kami..

add/ like busana pengantin punye page.. klik je pada perkataan tu..

then like gambar ni...




click pada gambar then LIKE taw..

tarikh tutupnye.. 30 june.. than is ESOK..

so, hope follower n pembaca ni hulurkan bantuan kecemasan ini..

lebiu ol..

buat kawan2 yang bagi sokongan tu..
rase terharu sgt2..
tambah2 dak2 ipg batch nadia tu..
seyes..nak nanges sbb touching..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "CONTEST GAMBAR KAWEN!!! lets VOTE"

  1. pencintabumi says:
    December 21, 2011 at 10:31 AM

    kat mktab xsempat nk jln2 kat blog aje. kat uma ble xde keje br leh jalan2 kt sini. =)

Related Posts with Thumbnails