:: My Man. i'm proud of u ::

Salam...
alhamdulillah..
maseh lagi menjadi tunangan Aiman Hamidon..

umur 23 dah tahun ni..
n i'm gonna married this coming March..
Ye.. truly kami tak pernah expect kami akan nikah awal..
paling awal pun dulu ingat nk tunang hujung sem 8..

Tp alhamdulillah...
syukur sgt pernikahan di awalkan..
tu pun bukan senang..

kesian abg eman..
terpakse berkorban masa belajar ni dgn cari duet..
bukan tak luluh hati ni..
tapi terpaksa jugak la..

petang-petang kita duk tidoq lepas balek kelas..
dia duk bwk reta..
till night..
smoga smbyg dia jaga..
i believe him..

kdg2 tu.. dari awal 5 pagi dah gerak amik org..
till kul 11mlm stil x bis lagi..

penat kan dia.
nadia cgt x sgup bia dia cmtu. but. nk wat camne..
dia sanggup buat semua tu..
tuk pastikan kami cukup duet tuk nikah ni..

Pengorbanan dia besar sgt bg nad..
n im pomise.. i'll be a gud wife for him..
n proved that i'm worth for him.

percintaan kami 3 taun lebeyh dah kot..
dating n jumpa 11 kali..
bertunang pada kali ke 12 jumpa..

cerita kat blog ni bukan ape..
sekadar catatan peribadi..
suatu masa nnt..
pada suatu ketika..
ini merupakan catatan sejarah buatku..

70 days more to our big day.
OMG. I miss u aiman.

takde masa nak borak sgt..
but u alwaiz in my heart n my pray alwais be wit u..
(rase nak nanges...)

Cinta. bukan sekadar indah...
tp pahit masin dan masam pun ade. kan.
rindu tu pemanis..

Semoga suatu hari nanti Aiman akan menjadi suami yang terbaek buatku..
bukannya kami tak pernah gaduh..n tiap kali gaduh ngn boi, tak bermakna bukan dia terbaik  tuk kita..
tp cara kita mengatasi smua tu. ku maseh belajar ilmu2 tuk menjadi seorang isteri yang baek..
walau jauh dari mata.. tp smoga sentiasa dekat di hati suami..

BTW.. terima kaseh yang tak terhingga kepada semua yang ucap tahniah atas pertunangan nadia..
sgt terharu.. pensyarah2 semua.. serta rakan-rakan..

kadang2 takut juga nak bercerita ttg pertunangan, pernikahan ni..n gambar2 kat fb tu..smoga tak di salah anggap.. gambar2 tu semua di upload krn nak share dgn kawan2 dan sedara mara.. tak berniat pun tuk riak or bgga ke ape.. n the mostly... sgt berterima kaseh kat abg mie, for my Photography session tu..
dia ambil gambar cantik sgt.. tak edit pon...sape2 nak dia amikkan gambar pon boleh.. Fulltime photographer..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to ":: My Man. i'm proud of u ::"

  1. iEyDaIsMyNamE says:
    January 6, 2011 at 5:39 AM

    anda telah ditag !!

    http://cinta-aku-dan-dia.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-paling-comel.html

    cuba taw !

Related Posts with Thumbnails