I'm Married oredy...!






alhamdulillah... syukur kehadrat Allah.. nad dah bernikah pada 18 hb 3 yang lepas..

lambat update dalam blog..

guardian angel saya skrg adalah my man.. Aiman Bin Hamidon..

Proud to be his wife..

majlis bertandang kat umah lelaki lak pada bulan 12 ni..

waaaa. eh kawen 2 kali.. nak wat post wedding lak skrg! i suke la kawen! duet je la abis... yang tu tak best..

ketika ini saya amat merindui suami saya.. hujung bulan 5 baru dapat jumpe..myb awal bulan 6. OMG.. I miss HIM.

ni semua ditulis pada 29 hb 3..

diedit pada 20 hb 4..

hihihik...

nad dah takleh gune perkataan putri dah.
becoz dah tak jd anak dara dah. so dah tukar pada blog emanje.blogspot.com.
sape yang berminat nk tawu perkembangan raja nadia ni, leh la follow..

tak mo follow pon takpe.

blog khas for hubby n raja nadia. blog putri ni akan menjadi kenangan je..
:)

banyak post2 pasal kawen nak diupload kat ctu..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "I'm Married oredy...!"

Related Posts with Thumbnails