Putri Manje yang tak manjew n berdikari

Puteri... Putri.. nak bagi name anak lah nnt..
huhu...(tetibe jek) im sitting here alone..
waiting n waiting for my happiness..
biaselah kot..

Bilalah nak jadi wanita yang sempurna..
Insyaallah.. nnt bile dah keje n dah kawen..
tu akan menjadi pelengkap hidup aku.

i think i oredy independent dah skrg..
much more better than before..
mubgkin mase tu buat kite menjadi lebih matang.

i alwais talk about nonsense here..
tu tak matang la..

huhu..

semalam ade ceramah YAHUDI ILUMINATI.
ia buat diri ini sgt takut akan mase depan nnt..
jadi, kite kene get ready lah..

ntahlah mcmne kehidupan kite nnt.
yang pentingnya, sebagai guru,
kite kene lah tanamkan nilai2 baik dalam diri anak murid kite kelak.
boleh juga tambahkan sikit dakwah tuk memerangi org2 yahudi ni.

diri ni kdg2 pandai cakap je.
dulu kempen anti brgn yahudi,
sekejap je mende tu tahan..
pastu dah stat balek dah.
mende tu mcm dah bersemadi dalam kehidupan msyrkt kite skrg.

tapi harap2 nnt jadi lebih baik..

FYI, nadia skrg sgt malas..
mls nak kemaskan lappy ni.. nk update gambow or tulis n hias blog ni..
nadia..nape ni..
huhuhu..

bout Teddy..
he just fine.. baik n better..
dah tak mcm konflik aitu..
kip the flow je..
but, nadia syg die.
die syg nadia.

k, nak confess ni..
nadia rindu mama ayah adik2 n abg jang
windu dia juge..

nadia pun windu anak2 kambing..
sekor kambing ayah arini, namenye "kak ko"
sbb kaler die koko skit. tompok2..
kak ko dah beranak! yippy!
dapat lagi sekor anak kambing baru..
ALhamdulillah..

:)
nadia mau majuk arini.
nak tido dulu..
nite..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Putri Manje yang tak manjew n berdikari"

Related Posts with Thumbnails