Saye boring. tp sebenarnye banyak keje..

Arini rase sgt free.. Sbb dapat rehat full..tp kan.. bile banyak rehat, macam maken malas je.. tak baik betul nadia ni..banyak buang mase..

pagi tadi, bangun pagi, mr teddy kejut. pas smbyg, calling jap dgn die.. 40 minutes je..

kadang2 bimbang jugak dgn hub ni. bertahan kah hub yang kami pertahankan ni? Insyaallah..

dia dah bg green light tuk nad kawan ngn sume org. so. ape lagi? hehehe.. haha.. kadang2 tak minat sgt nak kenal ngn org..

Ok. takmo cakap pasal tu. lepas kami on kol tu.kami sambung borak ntah bile plak. tp yang pastinya, sampai kul 9.. sgt hepi bile dapat borak ngn die.

nadia sambung tido until 12.. (aiseh si very lazy gurl, enjoy la katekan~)

si dia dah g skolah tuk bg hadiah kat anak2 murid die..

kadang2 hari2 tak sabar nak dengar apa yang dia buat kat skolah.. pasal murid die.. pasal konflik2 yang ade.. suke dengar..

nadia dah temani dia sejak mula2 wat ijazah ni.. almost 3 years dah.. alhamdulillah.. masih lagi bertahan.. maseh lagi merindui dia. n tak pernah melupakan keluarga..

kami slalu bergado. tp setiap kali bergado, try look back n rase lebih baik lpas gado tu.. sebenarnya, setiap kali bergadoh, kite akan jadi makin rapat.. proses mengenali diri lah kiranya. sebab stiap hari kite berubah..

Nadia pasni nak pikir positif. lagi setaun setengah.. dah tak lama dah.. nanti bile keje. kite akan bukak fasa baru.. meniti titian baru dan melakar hidup dengan cara baru.. menemui kehidupan baru..

Chayok2! nadia boring tahap gaban ni...sakit kepala..

malam ni nak buat ape erk.. mau buat.. nak iron baju tuk seminggu.. pastu nak kemaskan lappy ni la.. sakit pala duk pikir bile nk jumpe die.. nak balik umah agi.. koir. nynyi. E.X.A.M lagi..

k. mau tulis blog kat blog peribadi lak. tata titi tutu. ;P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Saye boring. tp sebenarnye banyak keje.."

Related Posts with Thumbnails