pelik.

sy tak nak kate org..
tp nak share pendapt je..
apelah gune bertudung if bukak tutup tudung tu..
same je..
pelik3...

sygnya..
jagalah perhiasanmu buat si Dia..

Ya Allah..
Ampunkan aku..
peliharakanlah aku di dalam jagaanMu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "pelik."

  1. Anonymous Says:
    August 28, 2010 at 10:04 AM

    xyh la nk kata2 kt org laen bkak tutup tudung...2 urusan die ngn Allah...kite kne tgk jgk diri kita..adakah kita btol2 menjaga dri kita...dari blog awk yg sy baca...kurang ilmiah...tp pasal cinta manusia je...xde cinta Allah pn...

  2. ♥ Cik NaD ♥ says:
    August 28, 2010 at 11:24 PM

    Salam..
    Hello awk. blog saye, suke hati sy la nak tulis ape. awk ni sape nak komen2 nih.. Sbb tu entry sy, sy tulis PELIK. tak kate pon psl dose ke ape. cume pelik.. x blaja BM ek. ke awk yg trase.
    For ur info, mmg tak berniat pon nak tulis mende2 ilmiah.. mmg skadar 'sampah' je. tak pakse pon awk tuk bace. haha. sy akan tulis ikut mood. sy pon manusia biasa yang maseh mencari keredhaan. sy tulis pasal cinta manusia pon, hanya skadar luahan sy kpd smua yg sy syg. i dunt care if org ada yang tak suke.

    ITS MY BLOG, NOT YOURS!. feel free to go OFF my blog. the end.
    wassalam..

  3. .: MISRAINI WAZIR :. says:
    December 11, 2010 at 6:55 AM

    yup...like aje's statement...
    "ITS MY BLOG, NOT YOURS... FEEL FREE TO GO OFF MY BLOG"
    kalu rasa x suka x yah r baca blog org...
    tah ape2 je... kalau rasa awak tu ilmiah sgt, just go...
    awk wat blog awak...
    pastu awak tulih la benda2 yg ilmiah sgt yg awak belajo tu ek...
    awak kan bijak...
    x macam blogger lain...
    bloger lain tulih x ilmiah, sume tulih merepek jek... awak sorang je yg ilmiah...
    huhuhu...

    to aje : alwayz b u... diz blog is your's... =)

Related Posts with Thumbnails