hidup ni tak pernah sempurna.. sbb manusia tiada yang sempurna.

ntahla kenapa la sy melayan komen2 yang ntah pape ni...
but for me. tak tau la dat gurl or dat boi, or sape2 yang bagi komen anynomous tu..
pandai cakap tapi tak berani nak berdepan.
what for?

berani cakap, berani lah berdepan.
dont be coward.
even girl or boi, berani lah pada kenyataan.

ape guna baling batu tp sembunyi tangan.
kelakar je.
its kind of ashamed i think.
i tak kate i betul.
pendapat i kan.

em..
world is not enough perfect, but thankGod,
stil bersyukur dengan apa yang ada.

wuhuuuu..
saya menerima pendapat org lain juge, tp
bergantung pada org tu jugak.
kalau stakat cakap je, diri seniri pon tak betul,
baik sy berpegang pada pendapat sy je.

mood : *Happy*
arini going tu SP.
semoga perjalanan dipermudahkan.
dan selamat sampai di SP.

BTW, nak wish selamat hari raya kepada semua rakan blogger, dan semua pembaca...

Be happy alwaiz dan bersyukurlah dengan kehidupan yang ada, walaupun hidup tak sempurna..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "hidup ni tak pernah sempurna.. sbb manusia tiada yang sempurna."

Related Posts with Thumbnails