stage satu selesai.

bersyukur kehadratMu ya Allah..
akhirnya cinta kami diredhai kedua ibubapa kami..
masing2 dah bersua muka..
berbincang dan bergurau senda.
alhamdulillah. alhamdulillah..
tu je yang mampu terucap dari bibir ni.

madly miss the moment.
sgt kelam kabut.
segalanya berjalan laju..
cepat sgt mase berlalu.
tak menang tangan ni..
smua nak dibuat..
buat air, rebus kopok, goreng kopok.
tuang air. angkat nasi ke ruang tamu.
kalutnya mase tu..

suke tgok mama dan dia rapat.
mama anggap mcm anak sendiri dah.
alhamdulillah.

nadia yaken, dia yang terbaek buat nadia..
yaken. yaken. dan yaken..
dengan izinNya..
Insyallah..

percintaan selama beberapa tahun akan terpatri satu ikatan rasmi.
seringkali nadia gembira dgn semua ni.
tapi nadia juga harapkan supaya org2 sekelililing nadia juga tak susah payah tuk kami.

abg juga begitu..
ntah banyak bende yang dia face sorang2..
ntah ape budak mktb mengate ttg dia..
dia mencari duet je.. 
luluh jugak bila tgok.
penat jgk tu..
I miss him.

skrang ni dah musim exam.
nadia harap semua org boleh jawap.
nadia takde mood lagi nak exam.
nak bace buku pun malas.

nadia nak cadangkan pada kementrian,
5 tahun setengah tuk bidang perguruan adalah terlalu lame.
boleh memberikan kesan yang positif dan negatif kat pelajar.
negatif: boring. positif: semangat keguruan.

nadia kan menunggu tarikh tu..
semoga tak banjir.. tak banjir..
amiiin..

10.12.10

*lovelicious Nad*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "stage satu selesai."

  1. soffea says:
    November 7, 2010 at 6:48 AM

    dik ;)
    lame tak bertegur sape kan nad :)
    still dgn ur bf lg? bagus lah.. kalo tak silap, start time kite ngarut2 kat discussion frenster tu kan? main sambung2 3 perkataan jd cerita. haha.

    wish the best for both of u. Allah bless. insyaAllah~

    haip. mane boleh pendekkan 5 tahun setengah tu.. tak aci lah.. akak dh lalui tau 5 tahun setengah tu.. hehe. by the way, sgt bermanfaat.. just enjoy ur student life k ;)

    best of luck for ur exam.. do da best :)

    mane shoutbox nad? akak nk tanye nie, nape nad nk jadi cm kak soffea plak? jd kuat mkn mcm akak? weheee~

  2. ahsfantasy24 says:
    November 10, 2010 at 2:39 AM

    tarikh apew tu kak?..
    tahniah3.. smoga brbhagia~

    all d best tu xm akk gak k..
    ^^,

  3. ~AmiRa SeNSei~ says:
    November 22, 2010 at 10:24 PM

    tarikh keramt ek...aiman de ckp psl knduri...he2..
    die kte nk blnje knduri sunat adik die!tp i tau bkn...^_~
    knduri kamu brdua kn..
    neway....m0ga slamat sumenya...
    biarlh ape org nk kte asalkn u n ur family bahagia..kn..kn..
    mulut org bkn leh ditutup mcm tempayan!:p
    hehehe~

Related Posts with Thumbnails