♥ C.A.M.P.I.N.G ♥


pada 21-23 hb, kami guru pelatih IPGMKTAA, telah pon g camping kat maktab sendirik.. ni ler ade sikit gambo2 yang nad nak share... si budak kecik ini kelihatan spt bdk skolah rendah kan..
huhuhu..
sgt seronok bersame mereka berempat ini..
(ngn kwn2 laen pon best gak)
tp kami satu kumpulan khemah..
slalu kutuk2 budak cine sebelah kami.. (opssss..!)
yela meka sgt pemalas.. geram....



mula2 wat kemah..



haha.. teringat fishnet. flysheet. flynet.. hahah~
[gelak jahat]

Cpr.. bukan comolot taw..






lukisan kemanusiaan..



kem kraf!



aje cgt cyg daia. sob2..my BFF

kenangan besame lukisan tercantik..woo..

BFF!



begambar besame khemah kami.. before di runtuhkan..huaa
 
lukisan kemanusiaan kami
[for ur information, BSMM, lukisan kemanusiaan tu satu lukisan yang mengandungi 7 prinsip BSMM, kite boleh pilih r kite nk amik prinsip mane, n kite lukis cantik2.. tp kene ada motif dan objektif la yang berkaitan dgn bsmm dan manusia, aktiviti ini antara aktiviti wajib semasa camping]

 
wit Maisara



wit iin.. my cute fwen.. kiut mcm ku? hehe.. suda tntu..ahak~
 
BSMM berkidmat tuk msyarakat..

 

  

 

gambor terakhir time tuh..


-tamat-


petang tu gi jenjalan ngn iin..
beli biskut coklat.. yummy..


pose kt tugu lipis kot..

 

bukan senang nak amik gambo kat sini taw..
tengah2 alam tu..
kenderaan lalu lalang sambil meng'hon-hon' kami..
huhu..
adakah kami terlalu kiut spt budak skolah ponteng skolah?
aduiii...
:)


Cik NaD : baju bsmm da basuh n tamat la penggunaan baju tu taun ni.. taun depan pon belom tntu pakai lg..
i suke pakai.. sbb nampak cam nurse.. ahaks



btw. BSMM = Bulan Sabit Merah Malaysia

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "♥ C.A.M.P.I.N.G ♥"

Related Posts with Thumbnails