Mood lagi..


smlm baru balek dari BIG di Felda Sg Tekam. arini pagi td sgt berat kepala untuk mangun, skang pon maseh lagi sket kepala.. bilek sgt bersepah. tak de la bersepah sgt, tp rase sgt serabut. sedeyh la. tp tataw ape yang nak di sedeyhkan. nak kemas bilik, rase mcm tak berbaloi. sbb nanti kene kemas sume brg gak. nak letak brg dulu, ustazah plak kunci bilik komputer tu.. geram tul.


Btw, tadi bukak FB, dpt taw, aida nasa da kawen, tahniah aida.. i'm very heppi to here that.. dulu aida penah duk sebelah nad jgk, mase f4. seriously, sgt rindukan mase dulu. ni la manusia, tak hargai waktu sekarang, tp bile dah lepas, baru la menyesal tak hargai..


mood skarang, tak taw la ape.. yang pastinya, bukan mood untuk study.. ni pon, duk layan citer the legend of chun li. sambil berfesbuk..


2-3 hari ni, agak banyak berfikir pasal kawen. kdg2 dibawak ke mimpi.. ntahla nape. skang, mimpi dan realiti sgt menakutkan. n skarang, nad mula mengigau hingga terbangun tido.. nak dikatekan tak basuh kaki, rasanye, da basuh dah. hati tak tenang kot. am i stress?


kdg2 berfikir pasal masa depan, merancang masa depan tu bg nad amat perlu. so i noe my aim. matlamat yang nad nak. "manusia yang tiada matlamat ibarat, menembak tanpa sasaran.". matlamat buat jangka masa terdekat ni, exam sem 4 ni, matlamat jangka masa sederhana, personal life, bertunang, matlamat jangka masa panjang ni.. banyak la pulak..


banyak lagi bende yang nak dipostkan. nnti la..
Teddy cakap die baru bace sume2 post baru aitu. erm. wujudnye blog ni kerana die, so nad akan terus menulis. kadang2 bercakap berjam2 pon, tak semua nad leyh citer. so menulis secara personal ni buat die lebeh kenal nad. lebeh taw ape yang terjadi n ape yang nad rase..


btw, kawan2.. selamat berjuang untuk exam ni..
nad mungkin tak study lagi petang ni. maseh mencari diri. maseh cube menegakkan kekuatan matlamat jangka mase pendek ni..




rakan2 MRSMku, semoga rakan2 ku sentiasa gembira dan bahagia selalu.. setiap jodoh pertemuan di takdirkan Tuhan dan setiap apa yang terjadi, ade hikmahnya yang tertentu.. rindu kalian sume..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Mood lagi.."

Related Posts with Thumbnails