12 HB Mac 2010 - TRAGEDI


Tanpa ku sangka.. Akhirnya perkara yang paling kutakuti telah terjadi. Si Dia EKSIDEN! Langgar lori plak tuh... Suatu detik sejarah yang mmg takkan dapat nad lupakan.. Bila tiba suatu saat bila semua org bertanyakan kita di mana dia.. nad tak dapat sure kan.. rase sedih n pikir mcm2..



Sape tak syg pakwe.. or lebih bermakna bila dia merupakan bakal suami kita.. SEDIH.. yep.. Mula2 ingat dia nak maen2kan nad je.. tambah2 kot2 la dia suke bergurau.. Tp rupenye tak.. dia benar2 eksiden.. bile Zaff cakap name die ade kat unit kecemasan tu.. nad dah rase luruh jantung ni.. rase tak dapat pikir dah apa yang patut nadia buat.. yang nadia tau, nadia nak ade kat cc dia.

Kebanyakan rakan2 tak setuju nad pergi sana. Bhaya. ye.. mmg bahaya. Nadia terlalu ikut emosi la. Macam2.. Tp naluri nadia kuat mengatakan.. I SHOULD GO THERE! sebab tu nadia tawakkal... Lepas tanye persetujuan mama, mama kate OK, GI LAH TENGOK.. Alhamdulillah.. nadia syukur sgt..

Nadia gembira sgt, sbb harap dpt jmpe die n berada kat cc dia even seketika. Bukan senang kapel jauh ni.. sgt memerlukan kekuatan. Jd, harapnya sesiapa yang tak kuat, jgn la kapel jauh.. ssh bile dia sakit or memerlukan kita.. kite akan jadi lebih sedih sbb tak dapat bersama ngn dia..

sebenarnye, sampai sekarang, nadia stil rase nak nanges bile ingat dia. Harap dia ok. Sengsara biel tgok dia sakit.. Cepat la sembuh sayang...

Mmg nadia boleh buat kerja gile bile perlu. Nadia mmg berani kalau bab ni.. sbb nadia rase nadia tau ape nadia perlu buat.. tp nadia takkan buat andai takde keizinan dari mama atau ayah.. Mujurlah mereka memahami.

"ORG LAIN TAKKAN RASE BAGAIMANA RASENYA, SELAGI MEREKA TAK MERASEKAN LAGI APE ITU CINTA..."

"ORG TAKKAN FAHAM SELAGI DIA TAKDE DI SITUASI KITA. "

Bila dapat keizinan ibu bapa, niat kita pun baik INSYALLAH.. segalanya akan jadi baik..
Alhamdulillah, keluarga Si Dia juga menyambut baik kedatangan ku pagi tu.. pak cik, mak cik, yani, tqah n adik2.. smua baik.. Tp nadia dtg tak lama.. dah 24 dah kami lafazkan goodbye.. rase nak nanges ni.. nak teman dia lagi... 

Semoga Aiman kesygnku ini cepat sembuh dan kurang sakit serta dipanjangkan umurnya..

En Teddy : Cik Nad sgt sygkan awk.. smoga awk kuat syg... untuk kita. n Bibi..

motor kesygnnya Si ELLY.. dah hancus.. ( yea! i jd bini num satu balek!)
ni semua gmbar yang nad curik2..hehehek.. dr forum die.. (jht kan nadia ni?)

pada pagi tu mujurlah geng eleganer yang jumpe dia..kalau tak ape lah jadi ngn dia ni.. Tanx sgt2 kat mereka..
Buat kawan2 aiman.. ZAFRI, LI, PATMA, ZUL, EIKA dan clasmate aiman..
Terima kasih byk2 sbb slalu inform pasal dia..
Tanx sgt2 kawan2..
Tanx jugak buat kawan2ku.. Daia, hani, iin, dyanah, mimi, yah, inul dan smua yang amik berat n memahami nadia... Nadia syg kamoo smua..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "12 HB Mac 2010 - TRAGEDI"

Related Posts with Thumbnails