Penyeliaan praktikum fasa 2 buat pertama kali

Tq Puan Ros sbb dtg jenguk kami kat SK Bandar Raub..

wow. lepas ni, kene improve lagi banyak..
nadia n nurul skang akan jadi lebih bersedia insyallah...

elaun tak masok lagi...
tapi kalau masuk pon, mst abis tuk byr hutang je..
pasni nadia dah tak mo gune modem.
dah boring dah rasa..
its time for rest..

nadia akan gunakan medium internet ni tuk mende yang lebih berfaedah..
nadia. litle gurl yang belajar ttg kehidupan.

skang ni, masalah pun slalu dtg..
tp ingat la.. Allah tu Maha Adil...
Mesti ada sebab tuk die uji setiap ujian tu..
ade die nak tunjuk kebaikan atau keburukan ttg sesuatu..
mungkin juga untuk menguji kekuatan kita seadanya.

Mama, ayah.. Be strong..
we must strong..
because u all are strong..
huhuhuhu.. amende la nadia ni..

Tp nadia mahu pikir positif..
smoga org laen pon mcmtu juge..
esok besday ayah..
waaaaa... rindu ayah...

erm. bile nak jd matured ni.
k. ayah. love u.
doa ya sentiasa di sisi ayah..
usahkan tulis..setiap kalimat dari mulut ni..
sentiasa mendoakanmu...
mama juga begitu..

abg aiman..
terima kasih tak pernah lupekan ya..
kite jauh skang..totally..
tambah2 praktikum.
but i'll neveer forget u dear.

en teddy..
i miss u badly.
mujurlah awk memahami...
smoga kite disatukan di dalam iradatNya..
Amiiin..

kwn2 gudluck praktikum ni..
para pensyarah.. doakan kami...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Penyeliaan praktikum fasa 2 buat pertama kali"

Related Posts with Thumbnails