mp3 baru yang mana 1 ??


huh...sudah menjadi kebiasaan aku nk beli gadjet baru tiap kali masuk sem baru..
cuma sem ni x dapek laa nk spend byk cos aku dh start dok rumah sewa....
yg dapat aku beli cuma external mini buffalo 500 GB...tu pun lepas jual yg previous 320GB kat mat apit...kejap ke external aku dh nk penuh....lepas ni kena cari 1Tb ler pulak....

pasal Mp3...semua bermula masa aku nk gi genting jumpak dak kecik tuh...
mlm tu aku ngan apizin nek keta api kat butterworth...
ntah mcm mana sansa clip aku jatuh dalam keta api...
kalau dalam bas tu boleh laa gagah cari...
ni keta api....takkan nk pi cek gerabak ke gerabak kot...
haha...

puas aku cari sansa tu kat lelong....
mmg pyh gak nk jumpa mp3 player brand sandisk nih...
yg ada pun samsung,sony,apple.....
byk sbb napa aku pilih sansa nih...
1 sbb dia kecik,tahan lasak (4x dh masuk mesin basuh,rendam dlm tu sehari ada laa kot....huhu,tp still ok...)...
lagi 1 sbb dia ada klip kat belakang...
and aku mmg suka benda yg berklip....senang nk dengar atas motor....klip ja kat jam tgn...
and paling penting harga dia....aku nye 4GB baru RM239 masa aku beli kat jeric@lelong dulu....
td aku riki kat lelong yg ada pun samsung and phillips jer....itu pun dah 3 ratus lebih...

so cik nad...
mana 1 yg u suke eh??

ini samsung u3..agak tebal...bentuk pnjg....


ini lak samsung U4...dia comei sikit dari u3...cantik kan awek tu..ngeh3x...

http://taiwan.cnet.com/story_media/20130583/samsung_u4_crave02.jpg


ini lak phillips gogear....yg best sikit sbb dia ada warna....

http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/02/uk-electronics/product_content/Philips/Philips_MP3_Featuresadj.jpg

kalau ikut ati nk je beli balik sansa tu....
kalau hampa ghasa penah tgk org juai sansa tu tolong habaq kat aku or cik nad naaa...
sapa2 ghajen pi lowyat leh laa tolog riki sekali...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

2 Response to "mp3 baru yang mana 1 ??"

  1. din3187 says:
    August 1, 2009 at 7:03 AM

    cantiknya awek samsung tu...hehe :)

  2. ♥ Cik NaD ♥ says:
    August 2, 2009 at 4:33 AM

    hish.. cantik lg mp3 die..
    isk3..

Related Posts with Thumbnails