MOOD... :*(

Minggu ni dah start exam. fuyooo. kali ni 5 paper.
ari kamis ni start.. ari kamis ni besday mama..
tp tak ade kat umah..
doa dari kejauhan sajelah..
alwais love u ma..

confession pertama : saye rindu dia.
huhuhu...rase nak nanges...
slalu tgok gambar2 kami bersama..walaupun tak banyak..
penyaket rindu yang takde ubat...

org senang je kate ape pun sbb meka tak rase apa yang nad rase..
ape yang nad lalui?
owh. meka tak rase..

confession kedua : sgt malas study.
tp pegang gak buku sket2 ni.
chaiyok2..

skang ni mood tak stabil.
selera makan pun tak stabil.
ape nak jadi..

saye rindu waktu dulu..
kenapa rase waktu dulu lagi bahagia dari skrg eh?
saye berubah ke?
erm..

Ya Allah.. temani aku dalam perjalanan ini..Ya Allah..
kuatkan hatiku...Hanya kepadaMu tempat aku mengadu...

*dia dapat bini baru nnt. black saga..
congrates..saye bangga dgn dia..
knpe? sbb dia seorang yang berdikari...
sy syg dia. knpe?
sbb dia org pertama yang menyentuh hati sy..

* dalam pencarian ini..apa yang kita cari?
dalam kehidupan ini, banyak yang perlu kite tempuhi...
kadangkala, kita lalai dan alpa..
kadangkala kita tak sedar..kite telah menyakitkan org lain.
kadangkala.. kite lupa.. segala kaseh syg yang pernah ada..

*nadia mau study. nadia rindu. nadia oh nadia. dah la. fikir ttg study dulu.

ingat ALLAH.. Ingat Allah.

semoga org laen sentiasa bahagia dan diredhai ALLAH...
smoga mama n ayah bahagia juge di rumah..
serta insan tercinta. Aiman..
semoga awk bahagia selalu....

Cik Nad..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "MOOD... :*("

Related Posts with Thumbnails