NuffNang. Money oh Money~

org owez ckp pasal nuffnang.. dpt duet la.. mmg ade yang dpt smpai berthousand2 sebulan.. sbb nuff tu..
tp masalahnye. nad tak reti pun nak letak. huhu.
huhu.. penah ade. tp dulu dah terdelete dah..
tu pun mr teddy yang letakkan..
melihatkan keadaanye yang sgt2 bz..
mmg takkan letak la nuff tu..

jadi..sape2 yang baik hati.. bgtau la. kod ape nak kene amik.
ekceli tak explore abis pun agi.

minggu depan exam.
20hb5. start 1 st paper. Budaya dan Pembelajaran.
sape ade spot leh bg.

hurm..
mau start study esok. smoga semangatku dtg..
Chaiyok2 kawan2.

rindu mr teddy.
hurm..
Rindu tak tertanggung dah.
tu lah salah satu yang tensyennye.
nak jumpa. tp ikut jodoh je.
REDHA. tu je leh kate.

Take care semua.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "NuffNang. Money oh Money~"

  1. hudadida says:
    May 13, 2010 at 7:13 AM

    hai nad..lame x jenguk cni..
    wajah baru da blog ni..nice..=]

    haa psl nuff pnye adv tu..
    sng je..

    1st msuk www.nuffnang.com.my pastu log in..
    2nd click >Add Ads< utk copy script then letak kat blog..(iklan yg terletak di atas, tgh2 dan bwh)

    *kat box tu ade diberitahu kat mane patut diletak.

    kalo x tau nak letak cmne kan..kat sblah kanan bwh ade logo Blogger then click la disitu..

    die akan link kat cni >> http://www.nuffnang.com.my/blogger/blogspot/ << kat cni die btau kat mane nak paste, mane nak click, nak edit..*

    lagi satu, click >Nuffnang Xchange< ini utk kotak xchange kat tepi kanan yg iklan kan blog kite pd nuffnanger yg lain..

    so selamat mencuba..=]

    kalo ade ape2 nk tau nt btau la eh..=]

Related Posts with Thumbnails