Review Pilem : Legally Blonde

LEGALLY BLONDEErm.. legally blonde..
Suda terlalu lame ku mencari crita ini..
Akhirnya hubby dpt jga carikan n bg kt nad..
Suke cgt3 citer ni..
Cerita ni berkisahkan tentang seorang wanita yang cgt comei..
Elle Woods, yang dilakonkan oleh Reese witherspoon..
Watak Elle adalah cgt cheeky.. idealistic.. berani.. n never give up..
Serta percaya pd diri sendiri..
Selain drpd tu.. dia cgt peramah.. 
Dalam legally blonde 1, mengisahkan tentang wanita blonde itu yang berusaha gigih untuk msuk ke Harvard law school.. supaya dpt dekat dengan ex boi dia.. namun.. ex nya itu suda pOwn mempunyai tunang bawu.. dia cedeyh namun dia rasa tercabar dan akhirnya dia berjaya menyelesaikan satu kes mahkamah.. dan berjaya jd peguam..


Legally blonde 2 pula..
Mengisahkan tentang Elle yang mencari ibu bapa sebenar kepada anjingnya.. bruseir..
Kinda funny..tp pemikirannya itu telah berubah menjadi lebih seyes apabila ibu anjingnya itu hampir menjadi bahan ujikaji sebuah syarikat kosmetik. 
So she want to stand for all animal (especially dog).. and lawan abisan tuk mengharamkan ujikaji terhadap animal2 tu..
Dia sgt comei.. i always nk jd mcm dia..
N quite sometime, rase gak mcm dia sket2 kdg2..(ahaks! Pasan..pasan..)
I really enjoy da story..
Suke..suke..ske sgt..
So, those of u yg minat citer yg girlish2 ni ok la..


*Menjadi peguambela.. kiut..


U noe whut…
I love her dress.. I love her style..love her shoes.. love her bags..
N byk sgt.. I ske ttg dia..
Kind a cute when she walk.. or run..
Definitely.. she is cute..damnly cute..
Dia tak pernah kisah pun ttg pendapat org lain..
I ske sgt sikap tu..
Dia sgt gigih berusaha.. sehingga la menjadi the best law student..
Sikapnya yang peramah, sweet dan manja menyebabkan ramai yang suke padanya..
Best2..


*an honest voice is better than crowd..

*have faith in ur self..

*Snap cap..

Love it..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "Review Pilem : Legally Blonde"

  1. ahsfantasy24 says:
    July 24, 2009 at 4:30 PM

    akak, nk tgk ugak cite ney!!!
    =D

  2. ♥ Cik NaD ♥ says:
    July 24, 2009 at 11:19 PM

    ok jek..
    meh bg akak pendrive..
    akak takdek pendrive la..
    ade ngn teddy.. suh die isi citer aitu..

  3. imheppie says:
    July 25, 2009 at 9:32 AM

    cik aje dear..
    mlm nih i lak nak layan cite nih hik3..
    bsok wekend kan pas gotong royong ley titow blik muahahaha

Related Posts with Thumbnails