Tagged by Azli... Best buddy.. +P

Nad di tag oleh Azli..

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
blog
: ♥Cik Nad n Eman s LiFe..♥
Sebab blog ni mengenai kehidupan nad dan aiman hamidon.. even sikit atau byk sume nad campor jek

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
link :
http://putriemanje.blogspot.com
knpa?: Sbb putri  tu nad ske @ raja. emanje tu.. EMAN (Aiman) JE (raje) 

Apakah method penulisan dalam blog anda?
Ttg ape2 je.. kebanyakannya mungkin tentang perasaan, situasi atau ape je di fikiran nad.. Actly, i juz want to blog bcoz nad nk eman bce dulu..huhu.. sbb die alwaiz cbuk dulu..jd pape hal..ley rujuk cni.. :P

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
Tak..lg rase nk buat ade aa..

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
Azli? Sgt ske die.. hehe.. sbb die baek.. Sllau tlg org.. n ske cenyum.. :)
(Jgn mare ek en teddy, u knal die kan? hihi)

Senaraikan 10 orang yang akan anda tag.
1 . Cik Saifa lovely
2 . Cik Fara ciut
3 . Cik Misya lawa 
4 . Cik Ayu yg ayu
5 .  Shafiq BMPJ
6 . Fahmi BMPJ
7 . Ayisy BMPJ
8 . Wanchik tomey!
9 . Incik Ezany
10 .Suha da cute brooch (guwau je)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Response to "Tagged by Azli... Best buddy.. +P"

  1. mizz saifa says:
    September 3, 2009 at 8:08 PM

    nanti kalu ada tag bley bg kat miss saifa lak.. hehe

  2. imHepPie says:
    September 4, 2009 at 5:16 PM

    tayang??macehh hik3..

    tpi tayang da buat la dear ini tag..wuuuu..

    mis saifa : kamoo boley ganti daku utk membuat ini tag..sila2..boley kan cik nad dear hik3...

  3. ♥ Cik NaD ♥ says:
    September 4, 2009 at 8:41 PM

    ok je mie.. hik2.. nnt aje tkar name jap..huk2

Related Posts with Thumbnails