BALM yang paling BEST! Try la..


ati maseh lagi kesedeyhan.. cube tuk mencantekkan semula blog.. tak.. die da tak mcm dulu..
die suda berubah.. hurm! Azam nad kali ni.. nak mencantekkan smula blog.. tp pas abes wat esemen.. Moge2 dapat ciapkan esemen sume arini.. mlm nnt nk tgk muvie ataw dating dalam fon..


kepade en Teddy : sayang.. sorry.. ya yang kol awk ptg smlm, sampai awk lambat g umah maksu awk..


luse awk da g camping... tinggallah daku yang ketinggalan oleh hubby.. hurm.. nk tgk muvie je la nnt.. skang ni.. nad amat malas.. sbb terlalu byk keje nk dibuat.. seyes.. kalo tgk tempat nad ni..mmg tak lulus sbg pompuan.. tp nad janji.. nad akan kemas.. suke ikut mud.. tu la antara keburukan nad kot..


rajen mmg rajen.. tp malas tu mmg malas.. arap teddy akan paham nad nnt.. 


ok.. yang kedua nk bitaw..
nad dah wat blog baru tuk subjek TDP.. 


http://selamatpagisayang.blogspot.com


kepada readers yang membacenye.. jangan gelak ok?! ntah pape je..


yang ketiga nad nk citer : mama suh cari ni.. BALM CNI..

 ni la balm yang paling best... panas gilew.. hilang lenguh2.. saket kepala ke..korang cube la.. ade kat CNI punye store ataw cawangan2 die...



Aitu nad beli kat Aktif je.. kat LIPIS. tp leh order online jgak kat sini : CNI




  • Fire -Sens Mentholated Rub dihasilkan untuk melegakan sakit otot, reumatisme, sakit belakang dan terseliuh. Sapukan sedikit CNI Fire-Sens Mentholated Rub pada bahagian yang bermasalah. Ia tidak melekit dan memberikan rasa selesa dan lega daripada rasa sakit dan gatal-gatal.
  • Secara tradisionalnya digunakan apabila terseliuh ringan, banyak menggunakan tenaga atau bersenam sehingga otot dan belakang tubuh badan terasa sakit!
  • 25g/botol
Sediaan ini mengandungi Methyl Salicylate, hanya untuk kegunaan luar. 


Cik NAD : Tak rugi laa beli nih.. kOmpom nk beli agi.. (sejak bile jd promoter nih?)









  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "BALM yang paling BEST! Try la.."

Related Posts with Thumbnails