Camping di PULAKO??

1st : PULAKO tu ialah : Pusat Lathan Kokurikulum..

Camping lak di wajibkan bagi guru pelatih Sem 4 PISMP..

Sgt penat.. tak rehat lg ni..maw citer byk2.. tp. tak dapat nulis agik..

takde idea.. pikiran penat kot...

sgt sedeyh.. majuk ngn adek faiz.. (adek bongsu)
sgt suke maen2 panggilan kakya ye! geeerraam.. org dah le penat..
nk bg semangat kt die nk exam je.. die duk maen2 mute, loudspeaker n mcm2..
maw majOk.. tak kiree... esk maw ngadu kt mama.. huaa..

ok.. pengalaman camping? banyak citer..
muke i? burnt ke tak?
hurmm.. tak sgt kot cz.. kami tak bz mcm pengakap..
n tak aktif mcm KRS..
kami pun, kalo ade pape pon, ade khemah kan?

yang pastinye : LECTURER IPTAA memang BEST la!
senang nk ajak berunding n memahami student..
so, hopefully.. sape2 yang rase diri tu kuang ajo ngn lec..
sile la insaf ye..

kdg2 manusia yang lebih byk bercakap tu lebih memaparkan kebodohannye..
so, watch ur words b4 u speak..
haaaaihhh... nnt i story mory ek..

petang td nad jugak tak tidoo pon..
berjalan2 ngn iin... lepas anta membe (daia) balek kt sesen bas..
sgt best berjalan tu.. mmg jalan kaki benor ler...
tp memori yang takkan ku lupakan..

nantok dah ni..
huaaarghhh....

lagi sikit nk ngadu kat blog ni..
tentang die..

td nampak kat chat box tu..
sarip kwn eman yg g kuiz tu..
tanxx dear..
for da wish..
terharu rase..
hopefully...

suke la tgk u kat kuiz..
nk gelak je slalu rase..
hehe..

erm.. sgt terharu dgn org2 yang caring ttg nad..
tanx..
kepada rakan2 juge,
trima kaseh kerana menyayangiku..
menerimaku sbg sahabatmu..
ececeh... terEMO la plak..
mcm ade air mate je ni..

td kol, die tgh mengaji..
dengar kejap je...
skang tak bleh kol lame2..
HAMPEH punye CELCOM!!!!!
daripada rates die unlimited sampai la 40 jam..
then skang dah jadi 20 jam je..
hey! wth.. dah la tu kurangkan tu tak gtaw lgsung!!
ape die ingat suke suki die je leyh tukar2...?

trase maw tukar pada maxis atau dg lak pas ni..
but : maw ke die???
nnt mst mama bebel..

ok.. ape lg ek..
ni la kalo dah nulis kat blog..
sgt payah la maw brentii...

esk ade byk keje..
nad nk titow dulu..




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "Camping di PULAKO??"

  1. eN. tEddY says:
    October 23, 2009 at 9:41 AM

    apa nk susahnya...
    switch je number...
    pakai xox ke,talk tune lak ke,u mobile ke....

Related Posts with Thumbnails