Dia di sebelah. Kami di kuiz..

Petang smlm kami guru platih ipgktaa, selamat sampai di h0tel pd pukul 7.15 mlm. Kesian en zaharudin. Tak abes lg kne audit, tp sb lambat da, dia chow je.. Tak best satu jek. Penat. Xley tdo sb duk dpan. Pastu jammed lak tu. Huuh. KL kan. Nad xmaw p0sting cni. Em.

Hurm. Kuiz stat kul 8. Xmakan lg. Kami twus bersihkn diri n ir0n bju. Nk jmpe cik abe kan. Kne la trurus sket. Hehe.

Kuiz tu susah gilew soklan.. Jd pd pagi ni, kami xdapat la ke final..

Skrg tgah blangsung game show dan dia ada kt sebelah. E, dak chubby ni. Huhu. Trase nk pelok je teddy bear ni. Teddy bear bgerak. Berbaloi taw. Tp xblehla kan. Lg 3ta0n bleh kot. Hehe. Nant0k la..
Tak sbr nk balek n tit0o. Hee. Berendam lelame p0n ok gak. Nant0k.. Tp syg nk bia mase blalu cmtu je. Time ni je leh jmpe lelame.. Waa..

Ni p0n on9 gne tep0n dia.. Best gak leh tulis bl0g kt mane2 jek.. Nk buat jgak je rase.. K la. Nk brdating dpn gameshow ni. Dia sgt la f0kus. Berbezanya kami.. Ku merindui katel empuk smlm. N ku mengantok. N ternyata, ku kuat tdoo.. Lalala.. Erm. Esk maw pegi nilai.. Abesla dwet..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "Dia di sebelah. Kami di kuiz.."

  1. ahsfantasy24 says:
    October 7, 2009 at 6:28 AM

    hehe.. xpew akak cyunk, t taon dpan cbe ag kuiz tue, ley adiah tie jgn lupe kngsi2, hihi.. ^__^

Related Posts with Thumbnails