GOAL! THE DREAM BEGINS!! <>




semalam.. sementara menunggu panggilan dari en Ted, nad melayan la citer2 yang dibagi oleh en Ted. mmg tak abes2 lagi... smlm nad layan citer nih.. 'GOAL! THE DREAM BEGINS'. Agak best jgak la..


heronye encem.. waawaaa... i like it.. kisah seorang pemuda yang sgt2 minat FOOTBALL. dia ade skill2 bermain bola ngn bagus.. then tgh duk main2 tu, sorang lelaki England (bekas pemain bola gak) suh dia dtg England. Lelaki tu try tuk recommend dat boi pada jurulatih Neu castle. banyak kali dia gagal perform ngn baik.. namun.. akhirnya dia maken bersinar...


ayah die tak ske dia maen bola.. dia cakap ridiculous je sume tu.. imposible la.. tp dia tak giv up. waktu dia tgh training untuk perlawanan besar.. tiba2 ayah dia meninggal.. tapi dia tak berputus asa. dia maseh lagi mahu buktikan dia mampu n dia nk berjaya dalam arena bola sepak ni.


dia sebenarnya bertuah sbb mase dia penah nk giv up, n nak balek L.A, sbb dia ade athma, dia tertolong sorang bintang bola neu castle yang mmg dah femes dah.. then bintang tu yang tolong dia explain pada jurulatih tu ttg asma die tu. then.. dia rapat n tinggal ngn bintang tu.. bajet mcm membe2 r.



yang tak bleh blahnye, waktu pasrti lepas perlawanan ngn liverpool, ntah hape2 je.. ade beckham, ade zenedine n ade lagi r bintang bola sepak terkemuka yang datang sapa dia, cakap dia maen bagus..  


yang pastinye, bile dia dapat masukkan gol yang last tu.. rase sgt terharu.. maw nanges je rase.. dia dapat kol dari grandma dia, cakap, ayah dia penah tgk die maen dlm TV.. dia pon sgt gembira..




Cik Nad : erm, nad sgt ske semangat die.. huhu.. btw.. awek die cun gilleeee owh dlm citer ni.. jd nurse.. maw jadik nurse jgkla.. heehee.. tp bola sepak malaysia x mcm luar negara.. kat sane mcm selebriti.. kat sini.. tgk tepi je. lalalaaa...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "GOAL! THE DREAM BEGINS!! <>"

Related Posts with Thumbnails